keskiviikko 8. lokakuuta 2014

9 # Roadkill Squirrel

Roadkill Squirrel-projekti pääsi jopa tähän pisteeseen. Tassut menivät suolaa kuivumaan, pää-häntä ja talja menivät pakkaseen odottamaan lisäkäsittelyä, kun aikaa aukenee, niin pääsen työstämään nekin.

Todella hyvinsäilynyt, isokokoinen naarasorava oli kyseessä.Tästä jatkellaan :)

2 kommenttia:

  1. mä niin ihastuin tähän blogiin. siistiä ja omaperästä settiä! eihän tässä auta muuta ku liittyä lukijaks ja seurailla mitä kaikkee saat aikaseks! c;

    VastaaPoista
  2. Hei,
    voisitkohan kertoa hieman tarkemmin tästä oravaprojektistasi? Minä olen ihan vasta-alkaja näissä raatohommissa ja minulla olisi pakkasessa yksi kurreorava odottamassa käsittelyyni pääsyä. En vaan edes tiedä, miten aloittaisin, enkä sen puoleen ole vielä päättänyt sitäkään, mitä haluaisin tuosta raadosta tehdä. Tai sen verran kyllä tiedän, että perinteistä täytettyä oravaa en halua. Mutta ehkä luurangon tai sitten vähän tuohon samaan tyyliin hännän, tassut, taljan ja kallon..
    Mutta kuinka siis lähteä liikkeelle lihan irroittamisen kanssa? Mitä kaikkea täytyy poistaa ja miten käsitellä esim. nuo tassut? Ja kuinka välttää mahdollisimman tehokkaasti raadonkäryn leviäminen koko asuntoon? Muutenkin ihan kaikki vinkit otan äärimmäisen kiitollisena vastaan! :)

    VastaaPoista